Tuincentrum De Kruiwagen

 

Als u uw tuin wilt (laten) aanleggen heeft u meerdere opties. Wilt u het helemaal uit handen geven of een gedeelte zelf doen. Wij zetten voor u kort de mogelijkheden op een rij:


  1. 1.Een ontwerp laten maken door één van onze of uw eigen tuinarchitect. Op basis van deze tekening leggen wij een scherpe prijs weg voor de invulling ervan.


  1. 2.Gezamenlijk maken we een “schets” van uw tuin met daarop uw wensen en ons advies. (kosteloos indien u bij ons de planten koopt).


  1. 3.Het komt uiteraard ook vaak voor dat er geen architect of tekening aan te pas komt. U komt dan gewoon naar ons bedrijf en geeft aan welke soorten planten u leuk vindt. Op basis daarvan doen wij een voorstel tot aanleg van de tuin.


  1. 4.In plaats van een complete aanleg, is het ook mogelijk dat wij de planten voor u uitleggen en/of labelen volgens tekening, zodat u uw tuin zelf kunt aanplanten.


Een tuin is vaak meer dan alleen het aanplanten. Wij doen uiteraard ook andere aspecten zoals: rooien van oude planten, grondverbetering, bestratingen, aanleg vijver, aanleg (natuurlijke) paden, gazon inzaaien of leggen van grasmatten en overige zaken die nodig zijn om er iets moois van te maken.


TUINONTWERP EN TUINAANLEG

Welkom   |   Contact   |   Wat doen wij?   |   Foto’s   |   Leegverkoop   |   Route