Tuincentrum De Kruiwagen

Voorjaar & najaar verkoop

 
 

Welkom bij Tuincentrum De Kruiwagen in Oudenbosch.

In het mooie buitengebied van West Brabant, tussen Roosendaal en Breda ligt onze

eigen boomkwekerij met aangrenzend tuincentrum en een 2500 m² grote showtuin.


Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd gaat er een leegverkoop

             plaatsvinden van onze 2,5 hectare grootte boomkwekerij en tuincentrum.


 

WIj hebben leibomen, kubusbomen en dakbomen (parasolbomen) in ons tuincentrum assortiment en het gehele assortiment is van een zeer goed prijs - kwaliteit verhouding omdat we alles zelf kweken in onze eigen boomkwekerij. Momenteel is er ook veel vraag naar groenblijvende leibomen. De groenblijvende leibomen die u bij ons kunt kopen staan in onze kwekerij. Dit zijn de lei-leylandii en de leilaurier. De overige soorten zijn bijvoorbeeld de leipeer, de leilinde en de leiplataan. Ook de prijs is uitermate goed, omdat we alle leibomen zelf kweken in onze kwekerij in Oudenbosch. Oudenbosch ligt midden in West Brabant en dus goed aan te rijden vanaf Roosendaal, Bergen op Zoom, Zevenbergen, Etten-Leur, Rucphen, Breda en zelfs vanuit Zeeland. Ook Barendrecht en Dordrecht zijn slechts een half uur rijden. Kom snel eens langs en vraag naar de prijzen van onze leibomen en dakbomen. Tevens hebben wij ook een groot assortiment aan fruitbomen beschikbaar. Deze fruitbomen hebben wij in diverse maten. Daarnaast zijn alle fruitbomen winterhard.

Tuinonderhoud is door ons pas recentelijk opgestart, omdat tuinonderhoud mooi aansluit op de rest van onze werkzaamheden. Wij zijn namelijk reeds ervaren in het onderhoud van planten op onze eigen boomkwekerij. Hierdoor beschikken wij over goed gereedschap en kennis van zaken.

Bij het onderhouden van uw tuin is flexibiliteit het uitgangspunt. Het is mogelijk om een aantal onderhoudsbeurten voor uw tuin op jaarbasis af te spreken of alleen een voorjaars-, zomer en/of winterbeurt. Momenteel is het uitverkoop en leegverkoop met grote kortingen tot 70% op alle bomen en planten. Het is leegverkoop en uitverkoop met korting omdat wij met pensioen gaan. Kom snel langs of mail voor meer informatie over deze uitverkoop en leegverkoop.

Welkom   |   Contact   |   Wat doen wij?   |   Foto’s   |   Leegverkoop   |   Route

Let op!

Wij zijn niet meer de hele week geopend.


Neem contact op voor het maken van een afspraak.


Aanwezige bomen en planten kunnen nog tot dit najaar worden gereserveerd

(10% aanbetaling,

pinnen niet meer mogelijk)

      Leegverkoop

  kortingen tot 70%

                           OP = OP

       mail info@tuincentrumdekruiwagen.nl voor informatie